Zakaj je escape room popolna ideja za valentinovo?


Ste že obiskali MindMaze escape room v Ljubljani? Za vas imamo prijeten predlog. Bliža se 14. februar, praznik zaljubljencev. Za valentinov teden smo za vas pripravili prav posebno pustolovščino.


Mistična Alkimistova sobana v kateri v 16. stoletju iščete zlato jajce ljubljnskega zmaja.


KAJ JE ESCAPE ROOM?

Gre za tematsko igro, kjer za 60 minut v sobo odide 2 – 5 oseb kjer imajo 60 minut za pobeg. Med igro odklepajo ključavnice, rešujejo zagonetke, uporabljajo logiko ter se predvsem zabavajo. Predznanje iz kateregakoli področja ni potrebno, prav tako ni potrebno niti znanje slovenščine, saj prav vse igre delujejo na simbolni ravni.

ZAKAJ JE MINDMAZE ESCAPE ROOM LJUBLJANA prava izbira za valentinovo?

  • Skupaj boste samo vidva reševala uganke na poti k skupnemu cilju,
  • ob reševanju bosta ponosna drug na drugega,
  • skupaj bosta ustvarila zabavne trenutke, ki vama bodo tudi kasneje narisala nasmeh na obraz,
  • presenetili boste sebe ali svojo drugo polovico, ko boste rešili tisto uganko, ki se na prvi pogled zdi, da jo je nemogoče rešiti,
  • vse skupaj lahko pripravite na popolnoma misteriozen način, da do zadnjega ne bo vedel/a kam greste letos na valentinovo,
  • za vas imamo še posebno valentinovo presenečenje.

AKTIVNO SKUPNO PREŽIVLJANJE ČASA

Letos presentite drugače.

V času, ko imamo vsi ogromno obveznosti vedno manj časa preživimo skupaj.

Tudi takrat ko smo skupaj pa se precej pogosto zdi, da nismo povsem drug pri drugen. V glavi namreč razmišljamo kaj je za narediti v službi, doma in podobno.

Ko boste vstopili v Alkimistovo sobano ali Okupirano Ljubljano pa boste za 60 minut na to popolnoma pozabili. Skupaj s svojim najbližjim boste namreč odšli v nek drug čas. Čas brez telefona, čas kjer bosta samo vidva na skupni misiji.

SKRIVNO DARILO

V naših sobah smo skrili že ogromno daril in izraz tistega, ki najde darilo samo za sebe je vreden ogromno.

Priča smo bili tudi fantovščinam, kjer so namesto zlatega jajca iskali zlat prstan, videli smo tudi več izjemno lepih zarok.

Tudi vam nudimo možnost, da prinesete darilo, ki bo vašo boljšo polovico še dodatno razveselil.

KOMUNIKACIJA

Skrivno darilo za vašo drugo polovičko lahko skrijemo tudi v sobo.

Ključ do uspešno rešene sobe pobega je komunikacija. Ko nekdo nekaj najde bo to skomuniciral z drugim.

Približno tudi že vesta na katerih področjih je nekdo boljši, ter predvsem kako vaju bo igra skupaj vodila skozi na prvi pogled nemogočo nalogo, ki pa je v dvojini precej lažja in predvsem zabavna.

USPEH

Tu ni dileme, uspešen pobeg ter rešitev vseh zagonetk in ugank vaju bo še dodatno povezal. Tudi male zmage, ko skupaj, samo vidva, odpreta skrinjo, dešifrirata nenaveden napis ali s pomočjo spretnosti najdeta ključ so vredne ogromno.

Torej letos, razmislite o nečem drugačnem in pripeljite vaše najdražje v Escape room Ljubljana, kjer boste poleg vsega morda našli tudi ključ do njihovega srca.


Če rezervirate termin med 12.2.2019 in 17.2.2019 in ob rezevaciji na naši spletni strani  vpišeta kodo “valentinovo19” bosta med igro prejela še prav posebno darilo.