SPLOŠNI POGOJI

Z namenom zagotavljanja varne in pravične igre vas prosimo, da upoštevate spodnja pravila.

V igro vstopate na lastno odgovornost.

Igra ni priporočljiva za otroke, mlajše od 7 let. Otroci, mlajši od 15 let, lahko sodelujejo ob spremstvu odraslih.

Vljudno prosimo, da ste točni. V kolikor zamujate več kot 15 minut, se čas za vašo skupino prične iztekati.

Osebam pod vplivom alkohola ali mamil je sodelovanje v igri prepovedano.

V območje igre NE VSTOPAJTE s predmeti, kateri so lahko nevarni.

Fotografiranje ter snemanje zvoka in slike je prepovedano!

Kajenje je prepovedano na celotnem območju igre MINDMAZE.

Bolniki s težavami srca in osebe s kroničnimi boleznimi tekom zdravljenja ne smejo sodelovati v igri!

Znesek, ki ga plačajo igralci, ni vračljiv, tudi če so ob dogovorjenem terminu odsotni.

Vsak igralec se mora strinjati in spoštovati varnostne standarde ter pravilom igre. Osebe, ki ne bodo spoštovale zgornjih navodil, bodo odstranjene z območja MINDMAZE.

Podatki o strankah so hranjeni v skladu z ustreznimi zakoni Republike Slovenije, predvsem Zakonu o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1. Vsi podatki o strankah, pridobljeni prek spletne strani www.mindmaze.si, so namenjeni izključno interni uporabi in niso dostopni tretjim osebam. Brez izrecnega soglasja stranke, www.mindmaze uporablje osebne podatke samo in izključno v skladu z ZVOP-1.

1. SPLOŠNI POGOJI UPORABE
Spletno stran: www.mindmaze.si upravlja samostojna podjetnica (prodajalec)
Metka Ivanuša s.p., Kumrovška ulica 13, 1000 Ljubljana, matična številka 8631166000: , davčna številka: 62515799
Kontaktni podatki
Elektronski naslov: info@mindmaze.si
GSM: 041 991771
Preko spletne strani prodaja vstopnice za obisk sobe pobega.
Cenik storitev je objavljen na spletni strani www.mindmaze.si

2. POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV
Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami (uporabniki), tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, le splošnega profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh.
Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.
Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo
naslov elektronske pošte,
ime in priimek,
spol.
Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Namen obveščanja je:

obveščanje o programu
obveščanje o spremembah terminov
obveščanje o aktivnostih
obveščanje o posebnih akcijah
Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:

prodaja,
marketing,
podpora strankam.
Mediji za obveščanje:

stranke obveščamo preko njihove telefonske številke
stranke obveščamo preko mailinga (MindMaze)
stranke obveščamo preko brezplačnih sms-ov

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

Obdobje hrambe:
Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.
Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

Pravice posameznika (osebe):
Vsak posameznik, prejemnik sporočila, lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva
vpogled,
popravek,
popoln izbris,
prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.
V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.
Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda zahtevek za pojasnilo ali nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:
Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si
Pridobljene podatke hranimo s skrbnostjo dobrega gospodarja in le z namenom obveščanja o svojih aktivnostih, namenjenih širši javnosti, brez namena pridobivanja posebnih informacij iz osebnih podatkov posameznikov.

3. NAKUP PREKO SPLETNE STRANI WWW.MINDMAZE.SI
Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine www.mindmaze.si, pravice in obveznosti uporabnika (v nadaljevanju tudi kupca) in prodajalca ter urejajo njun poslovni odnos.
Plačilo je možno s kreditnimi karticami (MasterCard, Visa in DinersClub…) in se izvajajo preko sistema Stripe (Strong Customer Autentication), ali sistema PayPal. Vse pogoje plačevanja in varnostne protokole določa in vrši Stripe (Strong Customer Autentication) ali Paypal. Na vašem bančnem izpisu bo transakcija zabeležena z imenom MindMaze Ljubljana. Potrdila o nakupu/voucher so shranjena v PDF datoteki.
Kupec oziroma uporabnik storitev MindMaze Ljubljana, se ob nakupu vstopnice strinja, da bodo podatki, ki jih bo elektronsko posredoval, uporabljeni z zgoraj opisani politiki varstva osebnih podatkov.

Možno je tudi plačilo po igri z gotovino ali plačilno kartico preko sistema SumUp. V tem primeru ob rezervaciji izberete opcijo plačaj kasneje / pay later.

4. UPORABNIŠKA PODPORA
Skrbnik vsem uporabnikom nudi strokovno in tehnično pomoč pri uporabi portala in aplikacije, in sicer v rednem delovnem času skrbnika. Če ima uporabnik kakršno koli vprašanje ali težavo v zvezi z uporabo portala/spletne strani/aplikacije, lahko svojo prošnjo pošlje tudi na elektronski naslov: info@mindmaze.si

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajonaročila potrdi svojo seznanjenost z njimi, veljajo pogoji poslovanja, ki so veljali v trenutku nakupa. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.
Uporabnik lahko preveri zbrane podatke preko spletne povezave: https://mindmazeljubljana.simplybook.it/v2/#gdpr-report
Za kakršnekoli zlorabe osebnih podatkov, nastale zaradi stranke same.

Dostopnost informacij pred sklenitvijo pogodbe
V sobah so nameščene kamere s katerimi vam bomo lahko pomagali z namigi. Video prenos se ne snema in ne shranjuje.
Med samo igro ni dovoljeno snemanje ali fotografiranje. Za to bomo po igri poskrbeli mi.
Igre MindMaze so miselne igre zato uporaba kakršnekoli fizične sile ni potrebna. Ob morebitnem namernem nastanku materialne škode ste dolžni nastalo škodo poravnati.
Po igri vam bomo poslali fotografijo vaše skupine ter morebitno promocijo za drugo sobo. Če tega ne želite napišite x poleg vašega imena.
Dovoljujem MindMaze Ljubljana (Metka Ivanuša s.p.) objavo fotografij za lastno promocijo v različnih medijih (npr. spletna stran in Instagram, Facebook profil MindMaze Ljubljana itd in so bile narejene v okviru dejavnosti. MindMaze Ljubljana zagotavlja uporabo fotografij zgolj v navedene namene in nikoli v osebno škodo ali žalitev fotografirane osebe. Če tega ne želite, naredite x poleg vašega imena.

5. IN IZJAVA O ZAUPNOSTI KUPCA

Skrivnosti sobe kupec ne bo delil z osebami, ki igre še niso igrale. S tem jim boste omogočili uporabniško izkušnjo, katere boste deležni tudi sami.

6. REKLAMACIJA VSTOPNIC IN ODSTOP OD POGODBE

V skladu z 12. točko 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri storitvah za prosti čas, pri katerih se podjetje zaveže, da bo izpolnilo svojo obveznost ob točno določenem datumu ali v točno določenem roku.
Glede na navedeno zakonsko izjemo, v skladu s katero potrošnik nima pravice do odstopa od nakupa vstopnic, so vsa naročila vstopnic obvezujoča, ne glede na način naročila.
Vendar prodajalec omogoča delno povračilo stroškov, če kupec pisno odpove kupljeni termin vsaj 24 ur pred pričetkom. V takem primeru si prodajalec za nastele stroške zadrži 10€ kupnine, ali pa kupec določi novi termin, vendar ne več kot mesec dni vnaprej.

Zaradi varstva osebnih podatkov, se za veljaven odstop od pogodbe šteje le pisni odstop preko e-pošte ali SMS sporočila na zgoraj navedene kontaktne podatke.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Kupcu se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

Pritožbeni postopek
Pritožba se odda v pisni obliki na elektronski naslov info@mindmaze.si ali s priporočenim pismom na naslov prodajalca. V pritožbi je potrebno navesti vaše kontaktne informacije in natančen opis pritožbe. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Nakup vstopnic preko spleta je dokončen
Pred klikom na Plačilo je kupec dolžan skrbno preveriti vse podatke o nakupu. Po nakupu vstopnic, ki je pri spletnem nakupu izvedena neposredno po kliku na plačilo, spremembe ali odstop od nakupa niso več mogoči.

7. OBVESTILO OBISKOVALCEM O IZVAJANJU VIDEONADZORA V SOBAH POBEGA MINDMAZE LJUBLJANA veza člena ZAKONA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV ZVOP-2 136/2022

Obveščamo vas, da se v poslovnem objektu MindMaze Trubarjeva 24, 1000 Ljubljana izvaja VIDEONADZOR. Videonadzor se izvaja izključno zaradi vodenja, nadzorovanja in spremljanja iger sobe pobega in se uporablja izključno on-line, torej le kot živa slika. Tako ob prenosu ne pride do zajema slike ali zvoka in tako tudi do morebitnega zajema, hranjenja ali obdelave podatkov.

O tem načinu videonadzora in ostalimi splošnimi pogoji je vsak obiskovalec ponovno seznanjen pred samim vstopom v igro.

Za več informacij smo na voljo na naših kontaktih.

8. OSTALO
Vsako naročilo (kupoprodajna pogodba) kupca je shranjena v elektronski obliki na strežniku simplybook.me.

Splošni Pogoji Poslovanja veljajo od 20.02.2023

MindMaze Ljubljana