Upihinili smo že 3. svečko

Začelo se s strastjo do reševanja ugank in miselnih iger, danes pa že tretje leto vsak dan popestrimo kar nekaj Escape room navdušencem.

Decembra leta 2014 smo na Trubarjevi ulici v Ljubljani kot eni prvih v Sloveniji odprli vrata nove sobe pobega, ki smo jo poimenovali Mindmaze. Ekipa navdušencev nad ugankami in miselnimi igrami jih je v tujini do takrat obiskala že kar nekaj. V Sloveniji pa takšne ugankarsko pustolovske dogodivščine še ni bilo. Zato smo zavihali rokave, napeli možgane in se zagnali v nekaj, kar se je takrat zdelo kot zabaven projekt.

Poiskali smo čudovite prostore na magični Trubarjevi ulici v Ljubljani, veliko načrtovali, še več premišljevali, se precej zabavali in 4. decembra tudi uradno odprli čisto svojo sobo pobega.

Vse skupaj smo podkrepili še z nepozabno otvoritveno zabavo pri najboljših sosedih v mestu – Centralni postaji. Nekaj fotografij si lahko ogledate v spodnji galeriji, še več pa na naši Facebook strani, Instagramu in medijih, ki so prišli na otvoritev.

Odzivi so bili odlični!

Zato naša zgodba ugank, zagonetk, miselnih iger in zabave še kar traja … že tretje leto!

Nagradna igra – za rojstni dan v sobo pobega

Ker pa želimo svoj rojstni dan praznovati tudi s tabo in tvojo najbljubšo družbo, smo pripravili prav posebno nagradno igro! Tako je, mi praznujemo, vi pa z nami slavite na najbolj zabaven način – z obiskom sobe pobega.

 

Odgovori na spodnje nagradno vprašanje (ki ne bi smelo biti pretežko, če ste prebrali zgornji zapis) in enemu bomo podelili obisk sobe pobega z izbrano družbo še 4 prijateljev.

 

Nagradna igra poteka od ponedeljka, 4. 12. 2017 23:59, do nedelje, 1o. 12. 2017 23:59 na spletni strani Mindmaze.si. Zmagovalca bomo razglasili na naši spletni strani in Facebook profilu v torek, 12. 12. 2017.