Pravila nagradnega tekmovanja:

Igra lahko poteka v dveh različnih sobah, ki štejeta vsaka zase. Pred začetkom običajne igre, se igralci lahko odločijo ali bodo sodelovali v nagradnem tekmovanju in se seznanijo s pravili igre ter se z njimi tudi strinjajo. O sodelovanju je seznanjen tudi moderator igre, tako imenovani “game master”.
Igra traja do 60 minut. Največje število igralcev v sobi je 8 in najmanjše število igralcev je 2.
Iz izbrane sobe morate pobegniti s pomočjo največ enega namiga. Ob izhodu se tako zabeleži porabljeni čas.
Igro lahko kadarkoli prekinete, če se vam zdi, da bi potrebovali več namigov. Tako vaša igra poteka normalno naprej in je ni potrebno prekinjati.
Moderator vas po poteku približno polovice igre, samodejno obvesti o porabljenem času.
Tekmovanje je razdeljeno tematsko po sobah (to pomeni, da se bodo primerjali samo rezultati reševanja iste sobe).

Nagradno tekmovanje traja od 01.08.2021 do 28.02.2022.

Ekipi, ki bosta do konca tekmovalnega obdobja po zgornjih pravilih v najkrajšem času pobegnili iz sob, si pridobita nagrado.
Vsako uvrščeno skupino evidentiramo na tekmovalni list, kjer se pod izbrano sobo pobega vpiše datum igre, čas pričetka in konca igre ter izbrano ime skupine. Igralce zastopa oseba s podatki, ki jih je vnesla v Mindmaze rezervacijski portal.

Ob zaključku obdobja tega nagradnega tekmovanja, se osebo, ki zastopa skupino obvesti, o morebitni zmagi ter o podrobnostih glede prevzema nagrade.

MindMaze Ljubljana si pridržuje pravico, da se v primeru razglasitve pandemije, za enak čas podaljša trajanje tekmovanja.

Nagrada za sobano Alkimist:
1x FORT KNOX BOX

Nagrada za sobano Okupirana Ljubljana:
1x SPACE BOX

Nagrado bo predstavnik zmagovalne skupine, lahko po 15.03.2022 ob predhodnem dogovoru prevzel na lokaciji MindMaze, Trubarjeva 24, 1000 Ljubljana. Nagrada se mora prevzeti do najkasneje 15.04.2022.

Metka Ivanuša s.p.
Kumrovška ulica 13
1000 Ljubljana