Vstopite v Escape room MindMaze kot skupina in izstopite kot EKIPA. Pokličite ali nam pišite, za vas imamo polno idej!

Kako?

Reševanje iz sob pobega združuje vse pomembne elemente teambuilding procesov.

SE ZANIMATE ZA ORGANIZACIJO TEAMBUILDINGA?

EKIPNI DUH

Teambuilding v sobi pobega je odlična priložnost, da se zaposleni med seboj bolje spoznajo in v situaciji izven delovnega mesta skupaj rešujejo naloge, kjer si morajo zaupati, se dopolnjevati in sodelovati. Vse našteto je prenosljivo v delovno okolje, kjer skupine potem lažje sodelujejo in prenašajo vsakodnevni stres.

SKUPEN CILJ

Ključen element vseh teambuilding procesov je predvsem uspešno timsko delo in ekipno razmišljanje. Ta proces najhitreje spodbudimo, ko ekipam zastavimo skupen cilj – pobeg iz sobe.

PRISPEVEK VSAKEGA

Tako kot je pomemben ekipni duh, tako je pomemben tudi doprinos vsakega člena ekipe posebej. Ekipe, ki vstopijo v sobo pobega so ravno dovolj velike, da prav vsak član prinese dodatno vrednost in omogoči pobeg iz sobe.

ZABAVA

Ljudje potrebujemo sprostitev in druženje, da lahko v poslu delujemo normalno. In naše stranke zagotavljajo, da je obisk escape room-a MindMaze Ljubljana ena najbolj zabavnih avantur.

ZAKAJ ESCAPE ROOM MINDMAZE?

V MindMaze-u z veseljem poskrbimo za vse vaše potrebe. V naših sobah lahko istočasno igra 12 oseb. Ko se ti uspešno rešijo iz sob potrebujemo zgolj 10 minut, da sobe pripravimo za naslednje ekipe. Ker smo povezani tudi z drugimi sobami pobega v Ljubljani lahko v 1 uri gostimo tudi do 50 oseb.

Celotno organizacijo dogodka s srečanjem na Prešernovem trgu prevzamemo mi. Na vas je samo, da nas kontaktirate in sporočite svoje želje.

Poleg naštetega bodo vaši zaposleni na zabaven način razvijali ustvarjalno mišljenje, reševanje problemov, učinkovito komuniciranje in poslušanje, ter ugotovili, da skupaj zmorejo vse!

Nekaj zadovoljnih ekip, ki so že uspešno pobegnile iz sobe pobega:

“Ker smo majhno podjetje, je takšna oblika teambuildinga za nas zelo primerna. Escape room res združenje, skupinsko reševanje problemov, smeh in občutek zmage, ko smo skupaj prišli do rešitve, je tisto, kar si bomo vsi zapomnili.”

“Še vedno se nasmehnemo, ko se spomnimo obiska Alkimistove sobane. Zabavno, ekipno, inteligentno. Že danes vemo, da bo naš naslednji teambuilding ponovno v escape roomu.”

SE ZANIMATE ZA ORGANIZACIJO TEAMBUILDINGA V MINDMAZE?

Izpolnite spodnje anketne vprašalnike ali nas pokličite na:

+38641991771

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Metka Ivanuša s.p., Kumrovška ulica 13, 1000 Ljubljana