Iščete idejo kako drugače praznovati rojstni dan?

Povabite svoje prijatelje in bližnje v enega najbolj priljubljenih escape room-ov pri nas. MindMaze Ljubljana.

Rezervirajte vaše praznovanje sedaj

EKIPNI DUH

Ob praznovanju rojstnega dne povabimo kar nekaj ljudi, ki se med seboj ne poznajo. Preživeta ura v sobi pobega je odlična priložnost, da se prav vsi med seboj bolje spoznajo in skupaj rešujejo naloge, kjer si morajo zaupati, se dopolnjevati in sodelovati.

SKUPEN CILJ

Za uspešen pobeg je ključen element predvsem uspešno timsko delo in ekipno razmišljanje. Ta proces najhitreje spodbudimo, ko ekipam zastavimo skupen cilj – pobeg iz sobe.

PRISPEVEK VSAKEGA

Tako kot je pomemben ekipni duh, tako je pomemben tudi doprinos vsakega člena ekipe posebej. Ekipe, ki vstopijo v sobo pobega so ravno dovolj velike, da prav vsak član prinese dodatno vrednost in omogoči pobeg iz sobe.

ZABAVA

Ljudje potrebujemo sprostitev in druženje, da lahko v poslu delujemo normalno. In naše stranke zagotavljajo, da je obisk escape room-a MindMaze Ljubljana ena najbolj zabavnih avantur.

ZAKAJ JE ESCAPE ROOM MINDMAZE POPOLNO MESTO ZA PRAZNOVANJE?

Sobe pobega MindMaze predstavljajo odličen način, kako praznovanja spremeniti v pravo avanturo. Preživite najbolj napeto in zabavno uro med iskanjem zlatega jajca v Alkimistovi sobani ali pa se podajte v Okupirano Ljubljano in poiščite izgubljeni zemljevid.

Slavljencu ali igralcem lahko, po predhodnem dogovoru, v sobo skrijemo presenečenja, ki bodo vaša praznovanja še dodatno popestrila. Če imate v mislih večje praznovanje, z veseljem poskrbimo tudi za to. Istočasno lahko pri nas igra 12 oseb (2 sobi). Ko ti končajo potrebujemo zgolj 10 minut časa za ponovno pripravo sobe in že smo pripravljeni na naslednji dve ekipi.

Reševanje iz sob pobega je sijajna ideja tudi za praznovanje otroških zabav (predhodno pokličite glede starostnih omejitev otrok). Ob zaključku pa sledi še slavnostno fotografiranje celotne ekipe in majhno darilo za slavljenca!

V sodelovanju s kavarno Cielito Lindo na Trubarjevi cesti 9, ki je od nas oddaljena natanko 1 minuto hoje, se lahko dogovorimo za rezervacijo prostora. Tam se slavje in zabava lahko nadaljuje.

Nekaj zadovoljnih ekip, ki so že uspešno pobegnile iz sobe pobega:

Naša hčerka, si je zaželela drugačnega praznovanje, tako da je svoje sošolce povabila v escape room Mindmaze. Še nekaj dni po izkušnji smo poslušali kako super so se imeli, prav tako pa  smo že rezervirali nov datum obiska za drugo sobo.”

“Pred kratkimo smo z družbo, namesto običajnega večernega druženja ob pijači vse skupaj organiziral malce drugače. Večer smo začeli z obiskom escape rooma. Ob prihodu smo naredili žreb ekip in sob ter doživeli nepozabnih skoraj 60 minut. Po uspešnem pobegu smo odšli še na večerjo in praktično edina tema je bila izkušnja v Mindmazeu. Priporočam!”

SE ZANIMATE ZA ORGANIZACIJO PRAZNOVANJA V MINDMAZE?

Vpišite za koliko oseb in kdaj bi želeli imeti praznovanje ali vprašajte kar vas zanima.

+38641991771

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Metka Ivanuša s.p., Kumrovška ulica 13, 1000 Ljubljana