Zakaj je escape room popolna izbira za druženje s prijatelji?

Načrtujte pobeg iz sobe s prijatelji in skupaj rešite uganko, ki bo popestrila vaše večerno druženje. V zgolj 60 minutah doživite nepozabno pustolovščino, o kateri boste govorili še dolgo. 

Naši escape roomi so zasnovani tako, da jih lahko rešite le z medsebojnim sodelovanjem. Zabavne uganke, ki jih nudimo, so popolne za preizkus vaše iznajdljivosti v bitki s časom. Temeljijo na skupinskem delu in razmišljanju ter spodbujajo medsebojno komuniciranje.

Popestrite dolgočasen vsakdan

Obisk sobe pobega v Ljubljani s prijatelji v druženje vpelje nov izziv, ki za eno uro zaposli prav vsakega člana. Namesto vsakdanjega klepeta ob kavi ali druženja ob filmu povabite skupino prijateljev na razburljivo pustolovščino in popestrite čas, ki ga preživite skupaj.

Razmigajte možganske krivulje z zabavo s prijatelji

V zgolj 60 minutah morate skupaj s prijatelji najti skrite pripomočke in namige, razrešiti uganke in pobegniti iz Alkimistove sobe ali Okupirane Ljubljane. Pri igri ne gre za test inteligence, temveč spodbujanje logičnega sklepanja, komunikacije in skupinskega duha. Izkušnja je primerna tako za otroke, kot tudi odrasle.

Okrepite prijateljske odnose in razrešite skrivnost

Ključ, ki ga potrebujete za pobeg iz escape room-a, najdete s pomočjo sodelovanja, pogovora in ekipnega reševanja problemov. Za uspešen pobeg je tako odgovoren prav vsak član. Le s pravo mero ekipne miselnosti vam bo uspelo najti namige in razrešiti uganke, ki so potrebne za uspešen zaključek igre.

Poženite adrenalin po žilah

Doživite vznemirjenje ob odkrivanju namigov in premagovanju ovir. Zabavna pustolovščina vam bo z vsakim “Aha!” trenutkom ob novem odkritju po žilah pognala nov odmerek adrenalina.

“Kdaj gremo spet?”

Po končani igri bo to najverjetneje vaša prva reakcija. Z nenehnim dodajanjem novih sob se pobegov ne boste naveličali, tovrsten način zabave pa lahko postane del vašega druženja tudi v prihodnje.

Ste pripravljeni na 60 minut skrivnosti, vznemirjenja in bitke s časom? Rezervirajte svoj termin že danes in prijatelje povabite na nepozabno pustolovščino. Zabava je zagotovljena. Escape room MindMaze Ljubljana vas pričakuje.