5 razlogov zakaj morate obiskati sobo pobega

 

1) Igra postane resničnost.

Ste kdaj igrali računalniško igrico, v kateri ste raziskovali neznan svet, iskali predmete in nato načine, kako jih uporabiti? In vas je kdaj ob tem prešinila ideja, kako bi bilo super, če bi lahko resnično vstopili v tako igro? Vaše želje so postale resničnost. V escape room-u MindMaze dobite enkratno priložnost, da za eno uro  vstopite v tematski svet in postanete igralec številka ena v svoji lastni igri. Skupaj s svojo ekipo razrešite vse izzive in se tako rešite iz sobe.

Escape room ljubljana

 

2) Vsak lahko sodeluje.

Včasih je kakšen začetek težek, a nikar ne skrbite. Tako kot v video igrah, je tudi v escape room-u v pomoč gamemaster. Gamemasterji so osebe, ki spremljajo potek igre in vam s svojo zakladnico mini namigov olajšajo pot do cilja.

Za uspešen pobeg iz escape rooma MindMaze ne potrebujete diplome iz strojnega inžinirstva ali matematike. Za nekatere uganke je potrebno zgolj logično povezovanje, pri nekaterih je bolj v ospredju spretnost, spet pri nekaterih sposobnost natančnega opazovanja… In prav zaradi naštete raznolikosti v izzivih je pobeg iz escape room-a lahko super teambuilding aktivnost, ki povezuje tako družine, prijatelje, kot tudi sodelavce.

 

3) Ustvarite svojo lastno ekipo zmagovalcev.

Pobeg iz sob MindMaze je skupinska igra (potrebna sta vsaj dva igralca), kjer vsi stremijo k skupnemu cilju – da bi se rešili iz sobe v manj kot eni uri. Nekateri ljudje so boljši pri opazovanju in iskanju raznih predmetov, nekatere odlikuje sposobnost povezovanja, ki jih drugi morda niti v milijon letih ne bi povezali… Na koncu je pomembno to, da ima prav vsak član v vaši ekipi svoje mesto in priložnost, da sodeluje pri rešitvi. Občutki uspeha in navdušenja, ki ste jih dosegli s sodelovanjem pa vztrajajo še dolgo po obisku escape room-a.

4) Pobegnite iz vsakodnevne rutine.

Načrtujete praznovanje? Teambuilding? Ali pa si preprosto želite vnesti nekaj svežine v svoj vsakdan? Povabite svoje prijatelje, sodelavce ali družino na 60 minutno avanturo v escape room.  Zakaj ne bi za zmenek za spremembo namesto ogleda filma v kinu predlagali pustolovščine? Poleg tega, da so sobe pobega izjemno zabaven način preživljanja prostega časa, imajo še eno “zmenkarsko” prednost. Pod vplivom adrenalina, ste še privlačnejši 😉 Znanstveno dokazano.

 

5) Vznemerljivo in drugačno.

Dejstvo je, da so escape room-i v svetu že nekaj časa zelo popularna zabava, ki predstavlja vznemerljiv in drugačen pristop k družabnim igram. Ob vsem, do sedaj naštetem, vam preostane samo še, da poiščete termin, ki vam ustreza in rezervirate svoj nepozaben pobeg iz sobe.

escape room ljubljana

Samo eno opozorilo preden rezervirate… verjetno boste hoteli še 😉